Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Service & Rep. / Hegn samt manuelle porte og låger

Serviceaftale

Service på hegn

Hegn og låger kan også trænge til et eftersyn

På lige fod med meget andet udendørs inventar og bygninger kan et hegn, inklusive eventuelt tilhørende låger og porte, også have et behov for et eftersyn og måske noget efterfølgende vedligeholdelse.

 

Derfor kan vi tilbyde en fast serviceaftale, hvor vi for eksempel en til to gange årligt gennemgår og efterser hegnet m.m. på deres adresse. Ved hvert eftersyn gennemgår vores montører hegnet og de tilhørende manuelle låger og porte som indgår i aftalen, for eventuelle fejl og mangler som måtte være opstået siden seneste eftersyn. Der udføres og afleveres dokumentation for eftersynet i form af kontrollister.

 

Mindre opgaver som for eksempel opstramning af et trådhegn, efterspænding af et beslag eller en lignende justering, og eventuelle smøring er inkluderet og udføres i forbindelse med eftersynet. Ligeledes er mindre reparationer, der kræver nye materialer også inkluderet i et begrænset omfang.

 

Via dit serviceabonnement får du yderligere adgang til vores eksklusive 24/7 tilkaldeservice samt rabat på reparationer mellem servicebesøgene.

 


 

Kontakt os for yderligere information eller oprettelse af serviceaftale.

TLF. 43 73 22 33
Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk