Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Om ISHØJ HEGN

Om ISHØJ HEGN

 

 

ISHØJ HEGN er en landsdækkende, familieejet produktions-, handels- og servicevirksomhed med rødder helt tilbage til 1919. Gennem alle år har vi været markedsførende inden for hegnsmateriale, hegnsopsætning, områdesikring, adgangskontrol, porte og låger.

ISHØJ HEGN/Den Danske Trådvarefabrik er den eneste tilbageværende virksomhed i Danmark, der har egenproduktion af trådhegn/flethegn og producerer over 200 tons om året. Størstedelen af egenproduktionen finder sted i Ishøj. Det giver os en unik mulighed for at lave specialløsninger.

Vi tilbyder mange forskellige typer af hegn og er især kendt for vores trådhegn, panelhegn og byggepladshegn. Herudover tilbyder vi montage af manuelle og automatiske porte, låger, bomme og pullerter, støjhegn, TV-overvågning, adgangskontrol og andre effektive former for områdesikring.

 

Med vores tilkaldeservice til automatiske porte og låger, områdesikring og hegn rykker vi ud hele døgnet året rundt.  

 

ISHØJ® – symbolet på sikkerhed

trådvarefabrik  Ishøj Hegn skilt sidder på utallige hegn, låger og porte Ishøj Hegn skilt sidder på utallige hegn, låger og porte  Ishøj Hegn skilt sidder på utallige hegn, låger og porte  Ishøj Hegn skilt sidder på utallige hegn, låger og porte Ishøj Hegn skilt sidder på utallige hegn, låger og porte Den Danske Traadvarefabrik Ishøj Hegn skilt sidder på utallige hegn, låger og porte

 
Siden 1919 har ISHØJ HEGN eksisteret under navnet ISHØJ A/S, Den Danske Trådvarefabrik. I 2016 foretog vi en navneændring til ISHØJ HEGN A/S, idet virksomheden i daglig tale kaldes for ISHØJ HEGN og er kendt som sådan. Den Danske Trådvarefabrik er nu registreret som binavn for at fastholde vores lange og stolte historie. 

 

ISHØJ® er virksomhedens logo og er registreret som vores varemærke. Det blå ISHØJ-skilt, som sidder på utallige hegn og porte i hele landet, er din garanti for høj kvalitet, god service og lang levetid. ISHØJ HEGN tilbyder en lang række produkter indenfor hegn, områdesikring og adgangskontrol. Vi er specialister i at lave individuelt tilpassede løsninger til et bredt kundesegment – lige fra private hjem til komplekse erhvervsløsninger.

Intensiv produktudvikling

trådvarefabrikker i Ishøj

 

ISHØJ HEGN leverer områdesikring, adgangskontrol og overvågning fra vores afdelinger i Ishøj, Fredericia og Ry. ISHØJ HEGN følger samfundsudviklingen og behovet for sikkerhed og sikring nøje. Vi har fokus på at være nytænkende i udviklingen af nye produkter og tager højde for vores kunders behov for skræddersyede løsninger. Det gælder fx differentieret adgangskontrol. Støjhegn, adgangskontrol og porte, låger samt bomme med automatik er nogle af vores nyere produkter. Vi samarbejder med godkendte leverandører i ind- og udland, der er forpligtet til at levere højeste kvalitet, så vi kan tilbyde vores kunder det nyeste og bedste på markedet. 

 

Du er meget velkommen til at kontakte os om dine behov for løsninger fra ISHØJ HEGN.

 

pdf Se vores salgs- og leveringsbetingelser 

Se eksempler på nogle af de opgaver, vi har løst og er specialister i:

> tryghed i børnehaver

> indhegning af industriområder

> infrastruktur og indhegning

> høj sikring og indhegning

 

Højeste kreditværdighed

Igen i år er vi blevet blevet tildelt Bisnodes højeste kreditværdighed. Sammen med vores mangeårige erfaring og lange kunderelationer betyder det tryghed for dig, når du vælger ISHØJ HEGN.   

 

 Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

 

 

Grøn smiley for godt arbejdsmiljø

ISHØJ HEGN er blevet tildelt en grøn smiley af Arbejdstilsynet. Det betyder, at vi overholder alle krav til det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. 

 

Ishøj Hegn og grøn smiley 

 

pdf resultat_af_tilsyn_2015-11-30

pdf resultat_af_tilsyn_2012-09-24 



 








Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet









 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk