Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Porte / Tilbehør porte og låger

TILBEHØR PORTE / LÅGER

Tilbehør porte og låger

Til de fleste af vore porte og låger kan der leveres forskellige typer af tilbehør som for eksempel klatresikring, børnesikring, låsekasse til port m.m.

 

Nedenstående viser eksempler på ekstra tilbehør som kan leveres til vores porte og låger.

 

SKINNE

 

Skinner for hegnstilslutning monteres på siden af port- og lågestolper. Anvendes for tilslutning af tilstødende hegn. Længde og huller i skinnen varierer afhængig af den tilstødende type af hegn.

 

 

OVERFALD

 

Overfald til porte og låger fastboltes på overkanten af rammen. Anvendes normalt sammen med standard låsekasse for dobbeltfunktion ved åbning af låge. Leveres i forskellige standarddimensioner svarende til vore rammer, og kan være retningsbestemte pga. lågens åbningsretning. Bør ikke monteres på produkter højder over 150 cm, pga. samlet højde ved betjening.

 

 

HANEKAM 

 

Påsvejst hanekam på overkant af rammer til porte og låger som klatresikring. Udført af stålplade med udstanset bølgeskær. Kræver produkthøjde på minimum 180 cm.

 

 

FJEDERRIGLE 

 

Rustfri fjederrigle til porte og låger fastboltes på overkanten af rammen. Anvendes normalt sammen med standard låsekasse for dobbeltfunktion ved åbning af låge. Bør ikke monteres på produkter højder over 180 cm, pga. samlet højde ved betjening.

 

 

 

KUGLEGREB 

 

Locinox kuglegreb til standard låsekasse. Anvendes på låse hvor der ønskes en smækfunktion eller til porte/ låger, hvor åbning ønskes gjort sværere for f.eks. børn. Kan eftermonteres på de fleste standard Locinox låsekasser.

 

 

 

PIGGE

 

Påsvejste pigge på overkant af rammer til porte og låger. Udført af rundstål Ø10x55 mm som svejses på pr. 60 mm c/c. Kræver produkthøjde på minimum 180 cm.

 

 

DØRLUKKER 

 

Justerbar Locinox dørlukker til montering på port- eller lågestolpe. Anvendes hvor der ønskes automatisk (mekanisk) lukning af porten eller lågen. Kan ikke anvendes på rammer bredere end 150 cm.
Brochure

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

 

TELEFON
+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL
tilbud@ishoj-hegn.dk

MAIL
mail@ishoj-hegn.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk