Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Porte

Porte og Låger

Portløsninger til alle typer opgaver

skydeporte samt automatik til porte

 

Porte og låger er en fælles betegnelse for mange forskellige produkter fra ISHØJ HEGN med alsidige udformninger, variationer og funktioner. Det kan være en lille ganglåge ved indgangen til en have, en integreret del af et hegn, eller det kan være en port til indkørsel på en stor industrigrund med automatisk portåbner.

 

ISHØJ HEGN kan bl.a. levere skydeporte, gitterporte, balusterlåger, automatiske foldeporte m.m. Det gælder både standardprodukter og specialproducerede løsninger. Størrelsesmulighederne dækker som standard over låger med en enkelt fløj (én ramme) i bredder op til 600 cm åbning og porte med dobbeltfløje (to rammer) i bredder op til 1200 cm åbning. Skydeporte kan leveres med åbninger på op til 1800 cm som standard.

 

Manuelle porte og låger leveres komplette inklusiv tilbehør som skudrigler til fasthold i jorden samt cylinderlås med standardcylinder og nøgler. Automatiske porte og låger leveres som komplette løsninger inklusiv kvalitetsmotorer og alt det nødvendige elektroniske sikkerhedsudstyr. En automatisk port kan for mange være en rigtig praktisk og effektiv løsning til det rigtige hegn. Derfor finder du også et godt udvalg inden for automatiske porte og låger her hos ISHØJ HEGN. Flere og flere vælger at benytte en automatisk port/automatisk portåbner, da denne type porte kan være mere bekvemme at benytte.

 

KOMBI-PORTE MULIGHEDER

Kombi-porte er en fælles betegnelse for vores kombinerede og sammensatte porte, som kan leveres med to eller tre rammer/stolper i forskellige bredder. Løsningerne baseres på gældende standardtyper af porte og låger – se mulighederne her >>

 

ÅBNINGSRETNINGER PÅ PORTE

Vores porte giver mange muligheder for åbningsretninger – se mulighederne her >>

ISHØJ HEGN


REFERENCER MED porte og låger


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk