Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Hegn / Trådhegn

Trådhegn

Trådhegn – det traditionelle valg

galvaniseret trådhegn sort priser

 

Det klassiske trådhegn er kendt under mange forskellige betegnelser, og vi kan levere forskellige typer af trådhegn. I menuen til venstre kan du se de forskellige standardtyper inden for trådhegne. 

 

ISHØJ HEGN er den eneste tilbageværende virksomhed i Danmark, der har egenproduktion af tråd hegn, og vi producerer over 200 tons om året. Størstedelen af egenproduktionen finder sted i Ishøj. Det giver os en unik mulighed for at lave specialløsninger af alle slags. Vi tilbyder derfor også rådgivning ved særlige behov. 

 

Trådhegn har en meget alsidig anvendelse og kan bruges til sikring de fleste steder. Som standard leveres vores trådhegn med stolper og stivere af profiljern (T-jern og V-jern), men andre typer af stolper kan også leveres.

 

Valget af den bestemte type tråd hegn kan variere efter opgave og behov. Mange opgaver kan løses med et standardhegn, men nogle steder er der behov for øget sikkerhed, hvor et trådhegn ikke er tilstrækkeligt. Hvis området fx er plaget af indbrud, kan en kombination af trådhegn og et elektrisk sikringshegn være en løsning.

 

LIGNENDE BETEGNELSER

Trådhegn er også kendt under betegnelserne: Flethegn, fletværkshegn, fletvævshegn, tråd hegn og industrihegn.REFERENCER MED trådhegn


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk