Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Hegn / Panelhegn

Panelhegn

Panelhegn – alsidigt galvaniseret hegn

Panelhegn galvaniseret også kendt som panel hegn,stålgitter eller elementhegn er et solidt kvalitets hegn med strong closing f.eks. i farven sort

 

Panelhegn er et kraftigt og solidt galvaniseret hegn af svejste stålgitre og støbte stolper. Panelhegn anvendes i stigende grad til mange forskellige formål og giver mulighed for enkle og kraftige aflukninger omkring udendørsområder eller indendørs i fx en lagerhal.

 

Vores panelhegn eller stålgitter hegn udføres af præfabrikerede materialer. Panel hegn fra ISHØJ HEGN leveres med stolper af firkantrør og hegnspaneler med 50x200 mm masker, som fastgøres på stolperne med specialbeslag. Har du specielle behov eller opgaver, kan vi selvfølgelig hjælpe med rådgivning og priser. Du er altid meget velkommen til at kontakt en af vores specialister via E-mail eller telefon.

 

Panelhegnet er et solidt hegn, og har en forventet levetid på mere end 20 år. Levetiden afhænger af ydre påvirkninger som fx klima. Panelhegnet er ofte galvaniseret og kommer som standard i farven sort.

 

LIGNENDE BETEGNELSER

Panelhegn er også kendt under betegnelserne: Stålgitterhegn, galvaniseret hegn, sort hegn, elementhegn, industrihegn, boldhegn eller Strong Closing.REFERENCER MED panelhegn


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk