Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Infrastruktur

ISHØJ

Infrastruktur

 

Til indhegning af infrastruktur, anvendes for det meste nogle af de samme typer produkter som anvendes til løsning af opgaver ved industriområder. Dog kan opgaver omkring infrastruktur adskille sig ved - at f.eks. kundens sikringsniveau er anderledes, eller at indhegningen i større grad er ubemandet og derfor bedre skal kunne tåle hærværk og indbrudsforsøg, som først opdages på et senere tidspunkt.

 

 

Infrastruktur og indhegning

Infrastruktur dækker over forskellige typer af områder som jernbaner, vejnet, havneanlæg, energiforsyninger, vandboringer, affaldshåndtering og mange andre lignende områder. Alle disse forskellige typer af områder, kan selvfølgelig betyde mange forskellige måder at løse indhegningsopgaven på. Hvilken type af hegn som vælges til den enkelte opgave, kan være besluttet på grundlag af flere forskellige emner som hegnslængden, placeringen, risikovurdering og formål.

 

Trådhegn

Et traditionelt trådhegn benyttes mange steder, hvor hegnets formål mest er at markere eller adskille kundens område fra de tilstødende arealer – men hvor krav eller forventning til sikringsniveauet ikke er højere end normalt.

 

Valget af et trådhegn kan også være økonomisk begrundet, på grund af store mængder hegn langs f.eks. vejstrækninger eller omkring naturarealer. Til opgaver af denne type benyttes trådhegn typisk i højder, hvor det ikke skal kunne holde uvedkommende ude fra kundens område, men som en indikation af hvor adskillelsen af to områder befinder sig.

 

Panelhegn

Panelhegn benyttes i stigende grad til indhegning af områder med infrastruktur, som f.eks. langs jernbanestrækninger, hvor hegnstypen er ideel da den på grund af sine kraftigere materialer går det bedre egnet til at modstå hærværk og almen slitage på steder, hvor f.eks. en kundens medarbejdere ikke kommer dagligt og kan forebygge hærværket. På grund af den kraftigere opbygning, er panelhegn også yderst velegnet til områdesikring af arealer med højere sikringsniveau end normalt – panelhegn er i den kraftigste udgave udført af Ø8/6/8 mm rundjern (2x8 mm vandret og 1x6 mm lodret), hvilket gør det meget svært at bryde med almindeligt håndværktøj.

 

Panelhegn kan også leveres malede i flere forskellige RAL farver, hvis f.eks. indhegningen skal indgå som en del af det samlede visuelle udtryk på kundens område.

 

 

Porte og låger

Til de fleste indhegninger indgår der porte eller låger, som typemæssigt normalt tilpasses til valget af hegnstype. Men udover selve udseendet, er der andre tekniske punkter som kan have indflydelse på valget til den enkelte opgave.

 

F.eks. skal der til en ubemandet vandboring ofte bruges en indhegning som kan holde evt. uvedkommende ude, men løsningen behøver ikke indeholde låger eller porte som er beregnet for mange daglige åbninger. Tilsvarende vil f.eks. en automatisk port i en indkørsel gøre den daglige brug nemmere, på et område hvor der skal køretøjer ind og ud hele dagen i arbejdstiden.

 

Er der mange forskellige brugere af en port eller låge, skal der måske også tages højde for om aflåsningen skal være manuel eller elektrisk betjent?

 

Ud over kundens egne medarbejdere, kan der være andre som f.eks. underleverandører, renovation eller brandmyndigheder som også skal kunne betjene aflåsningen. Til løsning af disse opgaver kan der leveres flere forskellige løsninger fra f.eks. indbygget nøgleboks i portens stolpe, til ekstra nøgleafbrydere på en elektrisk port.

 

Klatresikring

Klatresikringer som f.eks. pigtråd på hegnet, eller påsvejste pigge på overkanten af en port anvendes ofte til hegnsløsninger omkring infrastruktur – men da klatresikring ikke i sig selv kan sikre kundes område, bør de omkringliggende fysiske forhold også undersøges. F.eks. bør placeringen af alle objekter som kan bruges til at forcere hegnet (træer med store grene, affaldscontainere, cykelskure eller gittermaster m.m.), tages med i den samlede vurdering som afgør hvilken type hegn og eller klatresikring der skal benyttes. Af sikkerhedsmæssige årsager monteres der ikke klatresikring på hegn eller porte mindre end 180 cm i højden, da tilfældigt forbipasserende derved har mulighed for at komme til skade ved kontakt med f.eks. pigtråd.
Se mere

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

 

TELEFON
+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL
tilbud@ishoj-hegn.dk

MAIL
mail@ishoj-hegn.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk