Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Høj sikring

ISHØJ

Høj sikring

højt hegn giver ekstra sikring

 

Høj sikring er en betegnelse som dækker over områder, hvor sikringsniveauet er højere end normalt – men som til de fleste andre opgaver adskiller behov og produkttyper sig som regel fra opgave til opgave. Det høje sikringsniveau kan også gradbøjes i større og mindre udgaver, afhængig af hvilket formål og areal som skal sikres. Høj sikring kan i princippet anvendes til alle arealer. Men baseret på reelt behov og de medfølgende økonomiske udgifter til sådanne løsninger, begrænses brugen ofte til nogle udvalgte typer af områder og kundetyper.

 

F.eks. kan en autoforhandler som er plaget af gentagne indbrud, have et ønske om at sikre deres eksisterende indhegning yderligere, ved f.eks. at få eftermonteret et elektrisk sikringshegn på deres eksisterende standardhegn. Men består opgaven i sikring af de udendørs arealer omkring f.eks. en ambassade, en sikret institution eller en psykiatrisk afdeling er deres krav og de tilhørende løsninger nogle andre, som skal sammensættes individuelt fra sag til sag. Nogle af de praktiske emner kan f.eks. være om området skal sikres så personer ikke kan komme ind udefra, eller om det er personer som ikke må kunne forlade området – hvordan er området placeret i forhold til naboer, offentligt tilgængelige arealer osv. Det kan have betydning for højden på hegnet, placering af hegnslinjen og i nogle tilfælde også hvordan et højt hegn m.m. skal monteres.

 

 

Hegnsløsninger

Til løsning af de fleste af denne type opgaver, anvendes der en type af panelhegn. Panelhegn er velegnet på grund af dets kraftige styrke og solide fremtoning. Derudover kan det leveres med forskellige størrelser af masker, helt ned til en maskestørrelse hvor det ikke er muligt at få fingrene i gennem eller kravle i hegnet.

 

Næsten alle hegnsmaterialer er i dag præfabrikerede produkter, som af producenten er konstrueret for en standardiseret form for montering og fastgørelse. Det betyder at der til nogle opgaver, skal udtænkes samlede løsninger hvor f.eks. hegnsfelterne skal fastgøres på stålprofiler som ikke er beregnet for montering af hegn. På grund af de præfabrikerede materialer, kan f.eks. bredden på et hegnsfelt kontra afstanden mellem stolperne i en stål konstruktion betyde større konstruktionsmæssige og tekniske opgaver for at opnå den ønskede sammensætning. Til sådanne opgaver kan vores teknikere ofte hjælpe med specielle løsningsforslag, så det udførte kommer til at fremstå som en samlet løsning. Opgaver med et højere sikringsniveau kræver ofte også, at indhegningen skal udformes så den ikke kan passeres ved at adskille eller bryde samlingen af materialerne.

 

Til de fleste af denne type opgaver, skal adgangsveje som porte og låger styres med elektrisk udstyr. Nogle opgaver kan løses med en elektrisk lås, mens andre opgaver kan indeholde flere porte og låger som skal styres centralt af et adgangskontrolsystem. Da alle adgangsveje indgår som en del af de samlede løsninger, skal udformning og størrelse tilpasses til hegnstypen og den aktuelle sikringsniveau.

 

Løsning med porte og låger

Til opgaver med meget høj sikring, kan det også være nødvendigt at levere porte og låger hvor deres aflåsning er ekstra afskærmet for at øge sikkerheden, og sikre låsens funktion. Er opgaven til et område hvor alle porte og låger forventes lukket hver gang de bliver passeret, skal der tages stilling til om det bedst løses med en automatisk eller manuel smækfunktion. Vælges en manuel smækfunktion, skal der også tages højde for om alle brugere vil lukke efter sig, eller om der skal anvendes en mekanisk dørlukker.

 

Generelt er indhegninger kun effektive, hvis alle fakta er regnet med i løsningen. Monteringen af et kraftigt hegn, f.eks. ud mod offentlig vej, mens hegnslinjen mod naboen kun består af et traditionelt trådhegn – er ikke effektivt, hvis eventuelle indbrudstyve kan omgå det kraftige hegn, ved at klippe hul i trådhegnet fra naboens område. I disse tilføjet giver et højt hegn så ikke mere sikkerhed end et standard hegn. Ligeledes skal faste installationer som målerskabe, skure m.m. tages med i udformningen, da de i nogle tilfælde kan bruges til passere det sikre hegn.
Se mere

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

 

TELEFON
+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL
tilbud@ishoj-hegn.dk

MAIL
mail@ishoj-hegn.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk