Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Automatik / Automatik tilbehør / Automatikpakke Standard

AUTOMATIK

Automatikpakke Standard

Til betjening af vores automatiske løsninger, leveres disse som standard kun med nøgleafbrydere. Ofte er der ønsker eller behov for andre muligheder, til betjening af den automatiske skydeport, bomanlæg eller lignende. Derfor har vi sammensat flere tillægspakker med andre muligheder.

 

Standardpakken består af 2 stk. uafhængige kodetastaturer (”stand-alone”) monteret på hver sin side af f.eks. porten, samt 3 stk. håndsendere og en radiomodtager med en ekstern antenne, så den automatiske løsning også kan aktiveres på afstand.

 

I kodetastaturerne kan der indlægges op til 100 forskellige koder bestående af 4-8 cifre, som foretages ved programmering direkte på hvert tastatur. Tastaturerne har ikke mulighed for log-funktion over brugere og/ eller tidspunkter.

 

Håndsenderne leveres med to kanaler og anvender 434 MHz til udveksling af signaler med modtageren. For bedre rækkevidde tilsluttes en ekstern antenne til radiomodtageren. Rækkevidden på håndsenderne er ca. 100 meter ved frit terræn (signalet kan blive forstyrret af bygninger og andre elektriske signaler m.m.).

 

Standardpakken er inklusive montering og indkøring, og gælder for løsninger med Tousek automatik. Kontakt os for andre fabrikater (evt. tillæg).


Datablad

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

 

TELEFON
+45 43 73 22 33

FAX
+45 43 73 22 82

MAIL
mail@ishoj-hegn.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

ISHØJ HEGN A/S

CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

SJÆLLAND TLF.: 
+45 43 73 22 33

JYLLAND-FYN TLF.:
+45 72 30 02 33

 

TILKALDESERVICE:
+45 43 54 88 88

  

Uopfordrede ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk