Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Automatik / Automatik tilbehør / Automatikpakke GSM Plus

AUTOMATIK

Automatikpakke GSM Plus

Til betjening af vores automatiske løsninger, leveres disse som standard kun med nøgleafbrydere for aktivering af automatikken. Ofte er der et ønske eller behov for andre muligheder, til betjening af for eksempel en automatisk skydeport eller et bomanlæg. Derfor har vi sammensat flere tillægspakker med andre muligheder.

 

GSM Plus pakken består af et programmerbart modul, med indbygget trådløs modtager med to forskellige kanaler (indgange) - hvori der kan isættes standard simkort, så den automatiske løsning derefter kan aktiveres ved hjælp af opringning fra en telefon. Derudover er der på grund af den anden modtagerkanal, også mulighed for at aktivere løsningen ved hjælp af håndsendere 868 MHz.

 

GSM funktionen anvender Vis Nummer funktion på telefonen til godkendelse af brugeren, som ønsker at aktivere automatikken. Programmering som oprettelse af brugere m.m., udføres ved hjælp af sms-beskeder med forskellige kommandobeskeder (tekstlinjer). De tilsluttede håndsendere anvender et rullende kodesystem for at undgå misbrug.

 

Denne type moduler kan maksimalt håndtere op til 100 brugere.

 

Pakken er inklusiv montering, tilslutning og indkøring. Leveres ekskl. nødvendigt sim-kort. Det er ikke muligt at registrere personer eller tidspunkter som aktiverer den automatiske løsning. Dette kræver større system som f.eks. adgangskontrol.

 

Administrationssoftware med USB kabel fot tilkobling af pc kan tilkøbes som tilbehør ved oprettelse/redigering af mange brugere.


Datablad

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

 

TELEFON
+45 43 73 22 33

PRISFORESPØRGSEL
tilbud@ishoj-hegn.dk

MAIL
mail@ishoj-hegn.dk

Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

TILKALDESERVICE:
+45 43 54 88 88

  

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk