Forside|Om ISHØJ HEGN|Nyheder|Projekter|Kontakt|Job|A-Z Indeks

Hjem / Afspærring / Pullerter

Pullerter

PULLERTER

Pullerter er en enkel form for afspærring, som ofte benyttes til adskillelse af arealer hvor gående og kørende trafik skal deles om arealet.

 

Afhængig af typen kan pullerter leveres både som faste, aftagelige, nedsænkelige og automatiske som kører ned i jorden ved aktivering. Typen og formålet med en pullert, kan have stor indflydelse på mulighederne og hvilket omfang monteringen medfører. Faste pullerter leveres som standard for faststøbning til frostfri dybde, men kan også leveres med fodplade til fastboltning på f.eks. et betondæk.

 

Aftagelige, nedsænkelige og automatiske typer skal placeres under jorden – som kan betyde ekstra forholdsregler ved montering, som f.eks. etablering af drænmulighed under en automatisk pullert for at mindske muligheden for vand i installationen.

 

Særlige kraftige udgaver som kan standse køretøjer i fuld fart, kan også leveres. Kontakt os venligst for yderligere information om disse typer.

 

LIGNENDE BETEGNELSER

Pullerter er også kendt under betegnelsen: Elektrisk pullert, automatisk pullert, semiautomatisk pullert, halvautomatisk pullert eller elektrisk pullert.RELATEREDE OPGAVER


Accepter cookies

Dette website bruger cookies bl.a. til at udarbejde statistik over anvendelsen af sitet.

Bliv kontaktet

 ISHØJ HEGN A/S

 CVR 8757 4318

 

mail@ishoj-hegn.dk

 

TELEFON.: 
+45 43 73 22 33

 

Ansøgninger:

job@ishoj-hegn.dk